Till startsidan / menyn

möss, möss, otäcka möss

 

 

 

 

Topo Stop är billigare än råttgift

Om nu sanering med ultraljud är så bra, varför har de ledande saneringsföretagen inte anammat tekniken?

Svaret är att det är pengar som styr alla branscher. Varje gång ett saneringsföretag rycker ut till ett hus, skickar de en räkning till försäkringsbolaget på uppåt 1.500:- eller mer. Försäkringsbolagen i sin tur slår ut den årliga saneringskostnaden på hela
villa-kollektivet, som alltså solidariskt får bära en 10-årskostnad på 15-20.000:- för ett vanligt hus med årliga mössbesök.


Skulle man istället installera en Topo Stop i det aktuella huset, blir det i normalfallet en investering på drygt 1.000:-, men sedan blir det inga fler debiteringsmöjligheter under de följande nio åren.


Detta vore givetvis en dålig affär för såväl sanerare som försäkringsbolag jämfört med bruket av råttgift. Därför förnekar man officiellt att elektronisk sanering skulle ha avsedd effekt, något som vår 2-åriga återköpsgaranti tvärtemot bevisar att den har.


De traditionella saneringsföretagens representanter, inte minst hos Anticimex, börjar i allt högre grad få dåligt samvete av gifthanteringen. Under de senaste 20 åren har därför Topo Stop i konsekvensens namn fått allt fler inofficiella rekommendationer.

 

 
Stäng