Till startsidan / menyn

Ultraljud, möss

Ultraljud & resonansljud mot möss i bil och husbil

I fordon som bilar, husbilar och husvagnar kommer mössen vanligtvis in via motorrummet. Därifrån tar de sig vidare in i kupén via pedalgenomföringarna.

För att blockera mössens framfart i din bil, placerar du bäst en TOPO STOP® E250 i själva motorrummet. Antingen löst liggande under motorhuven som en batteriladdare eller fast monterad (med 1 st skruv eller 1-2 st slangklämmor/buntband om du är rädd om plåten). Med denna placering erhålles en mycket effektiv återstuds av ultraljudet mellan bilplåtarna.

Fördelen med fast montering, speciellt med anslutning till bilens batteri (polaritet), är att du kan köra bilen utan att först plocka bort din TOPO STOP®.

Ett smart sätt att ordna kopplingen till bilbatteriet är att koppla apparaten via 12V-uttaget i kupén.
Det förutsätter givetvis att uttaget är strömförande även utan att tändningen är på (går att fixa på de flesta bilmodeller).

Ultraljud, mössKommer mössen in via bilens motorrum? Välj – TOPO STOP® E250!

Ultraljud, mössBåde via bilens motorrum och direkt in i kupén? Välj till – resonansmodellen TOPO STOP® R100 som du skruvar fast i bilens chassi!

Ultraljud, mössBåde via husbilens motorrum och direkt in i kupén? Välj till – TOPO STOP® ER250 (art.nr V164) där du sätter 3-packen TOPO STOP® E50 i bostadsdelen!

Obs! De flesta bilförsäkringar gäller inte för gnagskador på din bil, så en investering i en TOPO STOP® utrustning är en billig försäkring jämfört med vad fördärvade bildelar kostar..!Copyright © 2021
Soveco Nordic AB står för miljövänligt skydd för människor, hus och trädgård mot möss, råttor, fladdermöss, mm

Innehåll - resonans- / ultraljud mot möss