2001-11-23
Jag brukar inte göra reklam för andra företag, detta är ett undantag.

Jag bor på landet och har haft invasion av möss varje år. De tar sig upp på vinden och in på andra platser i huset.
Jag har i 20 år lönlöst försökt att stoppa dem. De förstör mineralull, äter sig genom kablar mm.

Råttfällor, problem de fastnar och sedan kommer det andra möss som äter upp dem. Ibland fastnar de med foten och då ligger de plågas. Även om du tömmer dem varje dag så får du problem.

Råttgift, de lägger sig och dör någonstans där man aldrig kan hitta dem. Sedan börjar de att ruttna och det luktar hemskt.
Dessutom så är det farligt för barn, katter och hundar, samtidigt som med de döda mössen sprider giftet vidare i matkedjan och slutligen till dig. Råttgift är samma sak som mat för mössen, du får faktisk ännu mer möss när du lägger ut råttgift.
Det finns det miljoner möss i skogen så även om du dödar en så kommer det 100 ggr fler.

Båda dessa sätt är dessutom miljöovänliga och plågsamma för de små liven, dessutom så lockar de ovanstående sätten till sig mer möss.
Mössen sänder ut "spanarmöss" för att kolla var det finns mat. När de sedan hittar döda möss så uppfattar de dem som mat, alltså så får man motsatt effekt med råttfällor och råttgift.

Man kan ALDRIG stoppa möss att ta sig upp på vinden, de är proffs. De ägnar hela sin tid för att lösa problemet att ta sig in.
De kan klättra på vertikala väggar (ej plåt) och ta sig in genom springor som är endast 5 mm.

TOPO STOP heter en produkt jag köpte för ett år sedan, kostar ca 1200:- inkl moms. Den är elektronisk enhet som sänder ut olika ljud som mössen avskyr. Den är dessutom miljövänlig.

Jag har INGA möss längre.

Vill varmt rekommendera denna produkt men läs noga hu man använder den först, det är viktigt att följa de råd man får.

Kopierat från kundens hemsida.

 
Stäng